NOTICIES


 

MOSAIC DELS DRETS HUMANS:     la nostra participació està a l'article 25.
http://mestreacasa.gva.es/web/edusionat/mosaic

NOTICIA AJUNTAMENT DEL REAL DE GANDIA:
El Ministerio de educación ha aceptado el plan edificante y se hará cargo de los 156.000 € que cuestan las actuaciones de estes 5 Gracias.
La Escuela Pública Beato Carmelo cuenta con una infraestructura mejor y renovada.
 Renovación de la tierra de hormigón de los corredores centrales de acceso al patio de la primaria.
 Reparación de las rampas para el acceso a los tres pabellones de las aulas.
 Reparación de las fugas existentes en el techo de diferentes puntos de la col. Universidad y aislamiento.
 Rendimiento en la tierra del patio de primaria que presenta problemas de reserva de agua.
 cambio de ventanas en la parte de vidrio de los tres pabellones por un sistema de sistema.


DIMECRES, 15 DE NOVEMBRE DE 2017


                             
      

    L'alumnat d'extraescolars d'escacs del nostre centre, han aconseguit guanyar la final del "II Torneig inter-escolar d'escacs Divisió d'Honor-Grup I". Enhorabona campions!!!

 L'alumne Guillem Torras Signes, de 3r de Primària,  ha estat guardonada  pel premi "Hui descansa el cotxe", convocat per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i lliurat per la Consellera.   
                                             Enhorabona Guillem!      
      Paula Caballero Pastor, alumna de 5é de Primària del nostre centre, ha participat aquest cap de setmana en el torneig  nacional de padel TyC2 celebrat a Ciudad Real. Ha sigut guardonada com campiona de consolació aleví femení.  Enhorabona Paula!
 

   DONEM L'ENHORABONA A L'ALUMNAT D'ESCACS DEL NOSTRE CENTRE  SER GUANYADORS DEL TORNEIG ESCOLAR D'ESCACS CELEBRAT A LA PLATJA DE XERACO EL DIUMENGE 5 DE MARÇ DE 2017


Volem donar l'enhorabona a tots els premiats; especialment, a l'alumnat del nostre Centre. És de merescut reconeixement l'esforç que realitzeu durant tot l'any a un esport.

Donem l'enhorabona a la nostra alumna de 5é d'Ed.Primària, Paula Caballero Pastor, com a guanyadora del Màster de Menors de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana.

L'Ajuntament ens informa de les diferents activitats que es realitzaran al mes de Desembre al nostre Poble.


DILLUNS, 31 D'OCTUBRE l'Ajuntament convida als xiquets i xiquetes del Real de Gandia a gaudir d'una nit màgica de Halloween...DIVENDRES, 28 D'OCTUBRE A LES 20:00H, l'Ajuntament organitza en "Els Divendres al Real", una pel·lícula dirigida al públic més menut. Entrada gratuïta.
DILLUNS, 24 D'OCTUBRE la Biblioteca Municipal "Ausiàs March" del Real de Gandia celebra EL DIA DE LA BIBLIOTECA amb contacontes i taller per a tothom


Dijous 6 d'octubre, a les 19:00h, l'Ajuntament del Real de Gandia, amb motiu de la celebració del 9 d'octubre vol convidar a tots els xiquets i xiquetes, pares i iaios a l'actuació de DANI MIQUEL a l'AUDITORI "Alcalde José Blay Espí". Entrada Solidària per a Càritas de la localitat: 1kg de menjar, productes de neteja o higiene personal.


DIVENDRES, 30 DE SETEMBRE DE 2016

DES DE L'ESCOLA ANIMEM A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA A NO FER ÚS DEL COTXE 
EL DIA 22 DE SETEMBRE 


CURS 2016-17Volem donar l'enhorabona a l'equip aleví del Real de Gandia C.F. de la secció de volley. L'equip format per les nostres alumnes: Maria Escrivà, Esther Escolano, Sandra Escolano, Ainhoa Márquez, Aroa Miñana, Amanda Plà, Martina Olivares i Mar Signes; representaran al nostre poble al Campionat Nacional a la ciutat de Valladolid.                                      Gràcies, CAMPIONES!!!

DIA DEL LLIBRE 
26 D'ABRIL: BIBLIOTECA "AUSIÀS MARCH" DEL REAL DE GANDIA

TROBADA ESCOLES EN VALENCIÀ 2016
A LA FONT D'EN CARRÒSANIMACIÓ LECTORA I CONTACONTES AL MES DE MARÇ
 AL VOLTANT DEL LLIBRE...


DIMARTS, 1 DE MARÇ DE 2016
XERRADA PER A PARES, MARES i MESTRES

DIUMENGE, 13 DE MARÇ DE 2016
ANIMACIÓ MUSICAL INFANTIL
FROZZEN


DIVENDRES, 15 D'ABRIL A LES 20:00H, l'Ajuntament organitza en "Els Divendres al Real", un musical per al públic més menut. El preu de les entrades serà de 5 €uros(anticipades) i 7 €uros (taquilla)

DIVENDRES, 4 DE DESEMBRE A LES 20:30H, l'Ajuntament organitza en "Els Divendres al Real", una pel·lícula dirigida al públic més menut. Entrada gratuïta.
         
 L'Agrupació Artístico Musical Real de Gandia, organitza el proper 21 de Novembre un taller d'instruments musicals amb materials reciclats per a xiquets de totes les edats a la Casa de la CulturaAquest Cap de Setmana l'Ajuntament organitza les següents activitats per a HALLOWEEN

Divendres, 30 d'Octubre a les 20:00h                  Dissabte, 31 d'Octubre a les 17:00h
                  

DIJOUS, 15 D'OCTUBRE A LES 17:00h, al menjador de la nostra Escola, l'Ajuntament del Real de Gandia, organitza un taller adreçat a tot l'alumnat i les seues famílies, on tots podrem aprendre la importància de l'EDUCACIÓ EMOCIONAL.

Dimecres 7 d'octubre, a les 18:30h, 


Dissabte 19 de setembre, l'Ajuntament del Real de Gandia organitza la "Festa dels Fanalets" una activitat per a gaudir  pares i fills.